Newsflash
Știri

Întâlnire între ministrul Sănătăţii şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti. Ce au discutat

de Dorina Novac - feb. 7 2020
Întâlnire între ministrul Sănătăţii şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti. Ce au discutat

Ministrul Sănătății, Victor Costache, s-a întâlnit joi cu ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble, și au discutat despre noile modificări legislative din domeniul sănătăţii, despre dezvoltarea medicinei primare, precum şi despre modificări ale contribuţiei trimestriale pentru furnizorii de medicamente.

În cadrul întrevederii de ieri, ambasadorul Marii Britanii și-a exprimat susținerea față de reforma din domeniul medical și față de eforturile actualei echipe a Ministerului Sănătății pentru îmbunătățirea accesului pacienților la tratamente corecte, eficiente și la timp, care să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a populatiei, după modelul celorlalte state din UE, potrivit unui comunicat de persă al Ministerului Sănătății.

Mai mult, cei doi oficiali au stabilit un viitor calendar de întâlniri, informează sursa citată.

Amintim că în perioada 4-6 februarie 2020, ministrul Sănătății, Victor Costache, a avut o serie de întâlniri cu autoritățile franceze, dar și cu medici români care activează în centrele medicale din Franța.


Notă autor:

Sursă imagine: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe