Newsflash
Știri

Întâlnire de vârf a nefrologilor, la Constanța

de Dr. Mariana MINEA - sept. 20 2019
Întâlnire de vârf a nefrologilor, la Constanța

În perioada 26-28 septembrie va avea loc, la Constanța, Congresul Național de Nefrologie, care anul acesta marchează 25 de ani de la înființarea Societății Române de Nefrologie.

Pe parcursul celor trei zile, specialiștii români și străini – lecturi de marcă invitați – vor prezenta atât noutățile din domeniul nefrologiei, cât și abordarea interdisciplinară a pacienților renali. „În egală măsură, congresul va beneficia de participarea nemijlocită a asistenților medicali și a asociațiilor de pacienți”, anunță președinta Societății Române de Nefrologie, conf. dr. Liliana Tuță.

Lectorii vor prezenta cele mai noi progrese înregistrate în domeniul nefrologiei, dializei și transplantului renal, dar și a specialităților conexe, informații esențiale în contextul prevalenței în continuă creștere a bolilor renale, acute și cronice, precum și al preocupările permanente, globale, în ceea ce privește depistarea precoce, monitorizarea adecvată și abordarea terapeutică modernă, deseori personalizată a acestora.

Congresul este creditat cu puncte de Educație Medicală Continuă. 

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe