Newsflash
Știri

Institutul Oncologic din Cluj-Napoca a fost dotat cu un generator electrochirurgical

de Florentina Ionescu - mar. 17 2022
Institutul Oncologic din Cluj-Napoca a fost dotat cu un generator electrochirurgical

Consiliul Judeţean Cluj a alocat, din fonduri proprii, 200.000 de lei pentru dotarea Institutului Oncologic din Cluj-Napoca cu un generator electrochirurgical.

„Nou echipament medical pentru Institutul Oncologic, din fondurile Consiliului Judeţean. Consiliul Judeţean Cluj a finanţat achiziţionarea unui nou echipament medical pentru Institutul Oncologic 'Prof. Dr. Ion Chiricuţă' din Cluj-Napoca, un generator electrochirurgical. (...) Pentru a cumpăra generatorul electrochirurgical, forul administrativ judeţean a alocat, din bugetul propriu al instituţiei, suma de 200.000 de lei”, scrie AGERPRES, citând un comunicat trimis astăzi de Consiliul Judeţean Cluj.

consiliul judetean cluj
Sursa foto

 

Echipamentul a fost deja livrat şi pus în funcţiune în secţia de Chirurgie Oncologică a unităţii sanitare.

„Conştienţi fiind că sănătatea este bunul cel mai de preţ, sprijinim constant spitalele clujene cu fonduri alocate în vederea asigurării unui act medical de înaltă calitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe