Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Infografic: Țările în care numărul cazurilor de COVID-19 crește rapid

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 21 august 2020, ora 12:13

O analiză realizată de cei de la statista.com arată că țările din America de Sud sunt acum focare de COVID-19, pentru că numărul de cazuri de infecție nu pare să scadă prea curând.

Sursa citată arată că deși numărul cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2 a început să scadă în unele state, cum ar fi Rusia, panta ascendentă pentru Brazilia și pentru India continuă să se accentueze.

harta tari covid-19 numar de cazuri in crestere

La fel se întâmplă și în Mexic, Peru și Columbia. Potrivit infograficului realizat de www.statista.com, creșterea numărului de cazuri noi de COVID-19 a început să încetinească în SUA momentan.

Potrivit datelor de la ECDC, compilate de ourworldindata.org, Spania se alătură iar țărilor cu creșterea cea mai mare de cazuri de COVID-19, după ce reușise anterior să atingă un „platou” al curbei cazurilor.

Alte țări în care crește numărul infecțiilor de SARS-CoV-2 sunt Africa de Sud, a cincea cea mai afectată țară din lume, însă momentan răspândirea virusului a încetinit. Irak se află printre țările în care numărul cazurilor de COVID-19 crește rapid. Pe de altă parte, în Chile și Pakistan creșterea numărului de cazuri noi de COVID-19 este sub control.

Infographic: Where Coronavirus Cases Are Still Growing Fast | Statista Veți găsi mai multe infografice pe Statista

Sursa foto principală: www.rawpixel.com

Etichete: STATISTA statistici pacienţi COVID-19 focare de COVID-19 COVID-19 cazuri covid-19 cazuri de infectare in lume

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.