Newsflash
Știri

Încep înscrierile pentru concursul de rezidențiat din luna mai

de Florentina Ionescu - mar. 28 2023
Încep înscrierile pentru concursul de rezidențiat din luna mai

Mâine, 29 martie, se dă startul înscrierilor pentru sesiunea extraordinară a concursului de rezidențiat. Dosarele vor putea fi depuse până la 12 aprilie a.c.

Concursul de rezidențiat (sesiune extraordinară) va avea loc în data de 14 mai și va fi organizat în centrul universitar București, pentru locurile și posturile rămase neocupate la domeniul Medicină, în sesiunea 20 noiembrie 2022. 

examen de rezidentiat 2022

Citiți și: Metodologia privind desfășurarea concursului de rezidențiat din mai 2023, publicată 

Concursul va avea o durată de patru ore, în care trebuie rezolvate teste de tip grilă cu 200 de întrebări. Alegerea unui loc sau post va fi condiționată de obținerea unui punctaj minim de promovare de 60% din punctajul maxim obținut, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Publicația de concurs, Mmetodologia de concurs și lista locurilor și posturilor disponibile sunt publicate pe pagina rezidentiat.ms.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe