Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Încă două cazuri de infectare cu noua variantă de SARS-CoV-2

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 1 februarie 2021, ora 16:09

Ministerul Sănătății a anunțat că au fost înregistrate alte două cazuri de infectare cu noua variantă de coronavirus, care provin din focarul deja confirmat de la Şcoala 28 din Bucureşti.

Potrivit Ministerului Sănătății, este vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani care lucrează în unitatea de învățământ și un bărbat de 53 de ani, contact direct al altui caz depistat în școală.

noua varianta sars-cov-2
Sursă imagine: Pixabay

„Ministerul Sănătății a fost informat astăzi de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) că au mai fost raportate două noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, noua varianta UK - linia genetică B.1.1.7 care provin din focarul deja confirmat de la aceeași școală din București”, informează sursa citată.

Etichete: varianta noua coronavirus focar de COVID-19 reinfectare cu SARS-CoV-2

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.