Newsflash
Știri

Încă 12 pacienţi COVID în stare gravă vor fi transferați în Ungaria

de Dorina Novac - oct. 15 2021
Încă 12 pacienţi COVID în stare gravă vor fi transferați în Ungaria

Continuă transferul pacienților infectați cu SARS-CoV-2 în unitățile sanitare din Ungaria. Astfel, în cursul zilei de vineri, 15 octombrie, vor fi transferați un număr de 12 pacienți, aflați în stare critică.

Este vorba despre 5 pacienți intubați care vor fi transferați în centrul universitar din Debrecen și 7 pacienți (2 intubați și 5 cu necesar de oxigen) care vor fi transferați în centrul universitar din Szeged.

pacienti COVID

Potrivit Ministerului Sănătății, toți pacienții se află în stare stabilă, sunt transportabili și sunt internați în unitățile de primiri urgențe ale unor spitale din București și din țară.

România a început săptămâna trecută discuțiile cu autoritățile din Ungaria în vederea transferării mai multor pacienți COVID grav în țara vecină pentru tratament.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe