Newsflash
Știri

În România sunt 59 de cazuri de infectare cu varianta britanică a SARS-CoV-2

de Florentina Ionescu - feb. 9 2021
În România sunt 59 de cazuri de infectare cu varianta britanică a SARS-CoV-2

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi de INSP că au fost raportate alte noi cazuri de infectare cu varianta britanică a coronavirusului SARS-CoV-2.

Ministerul Sănătății a fost informat de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) că au fost raportate încă 3 noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta din Marea Britanie - linia genetică B.1.1.7.

coronavirus romania 4 octombrie

V-ar putea interesa și: MS: Noi cazuri de infectare cu varianta de SARS-CoV-2 din Marea Britanie

Este vorba despre o femeie în vârstă de 35 ani din București care a revenit în țară din Marea Britanie la sfârșitul lunii ianuarie a.c., o femeie în vârstă de 25 de ani din județul Cluj, care nu are istoric de călătorie în Marea Britanie, și un bărbat în vârstă de 80 ani din județul Covasna, care, de asemenea, nu are istoric de călătorie în Marea Britanie.

Până în prezent, CNSCBT a confirmat 59 de cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta din Marea Britanie - linia genetică B.1.1.7.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe