Newsflash
Știri

În mai are loc Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară

de Florentina Ionescu - apr. 18 2022
În mai are loc Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară

Au început înscrierile pentru simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila”.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” a publicat astăzi un anunț important pentru viitorii studenți. La jumătatea lunii mai va fi organizată Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară. 

admitere facultatea de medicina dentara

Mai precis, simularea examenului va avea loc în data de 14 mai 2022, în format fizic, și va fi organizată de Liga Studenților la Medicină Dentară Bucuresti, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

„În cadrul Simulării vei avea oportunitatea de a-ți testa cunoștințele acumulate până acum într-un mediu fidel Examenului de Admitere, de a te evalua în condiții autentice și de a-ți afla poziția din acel moment într-un clasament cu toți participanții! Subiectele vor fi redactate după modelul Examenului de Admitere, de către cadre didactice din cadrul Facultății de Medicină Dentară.”, se arată pe pagina oficială a UMF „Carol Davila”.

Pentru detalii suplimentare privind procesul de înscriere, dar și pentru informații privind desfășurarea evenimentului, studenții pot consulta site-ul oficial al Simulării, secțiunea FAQ: https://simulare.lsmdb.org. Atenție: vă puteți înscrie doar până la data de 8 mai 2022, ora 23:59.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe