Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

În luptă cu autismul

     Conferința Internațională Autism București (IACB 2017) va avea loc în perioada 27–29 octombrie. Evenimentul este organizat de Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) și va fi găzduit de Rin Grand Hotel din Capitală. 
     Conferința se va bucura de participarea unor lectori importanți din România și din Europa din domeniul psihologiei, medicinei, dar și reprezentanți ai ONG-urilor și părinți ai copiilor cu autism. Organizatorii își propun să aducă laolaltă părinții și profesioniștii, pentru a împărtăși cele mai noi cunoștințe și cele mai bune practici din domeniu. Se vor prezenta diverse tehnici care au ca scop o adaptare mai bună la viața socială și școlară a copiilor cu tulburări din spectrul autist. Unul din invitații speciali este Gina Davies (Marea Britanie), care va aduce informații noi despre tehnici de îmbunătățire a atenției, astfel încât acești copii să se poată implica mai bine în activitățile în care sunt incluși. (M. G.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.