Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

În atenţia cititorilor

În urma încetării activităţii RODIPET, abonaţii se află în pericolul de a nu mai primi ziarul. De aceea, redacţia a decis să-şi asume expedierea exemplarelor respective. (...)

   În acest sens, abonaţii RODIPET sunt rugaţi să comunice de urgenţă, la telefon: 021.315.60.60, prin e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro sau prin fax: 021.315.69.80, adresa unde doresc să primească „Viaţa medicală“ şi numărul chitanţei dovedind încheierea abonamentului la RODIPET.
   De asemenea, vă rugăm să vă abonaţi sau să reînnoiţi abonamentele – modalitate sigură de a primi ziarul – la oricare dintre oficiile Poştei Române (catalogul Companiei Naţionale Poşta Română la poziţia 19078).
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC