Newsflash
Știri

În atenţia cititorilor

de - sept. 11 2009
În atenţia cititorilor

În urma încetării activităţii RODIPET, abonaţii se află în pericolul de a nu mai primi ziarul. De aceea, redacţia a decis să-şi asume expedierea exemplarelor respective. În acest sens, abonaţii RODIPET sunt rugaţi să comunice de urgenţă, la telefon: 021.315.60.60, prin e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro sau prin fax: 021.315.69.80, adresa unde doresc să primească „Viaţa medicală“ şi numărul chitanţei cu care au încheiat abonament la RODIPET. De asemenea, vă rugăm să vă abonaţi sau să reînnoiţi abonamentele la oricare dintre oficiile Poştei Române. Sperăm ca în scurt timp ziarul să se găsească la vânzarea cu bucata la orice oficiu poştal din ţară.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe