Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

În atenţia cititorilor

În urma încetării activităţii RODIPET, abonaţii se află în pericolul de a nu mai primi ziarul. De aceea, redacţia a decis să-şi asume expedierea exemplarelor respective. În acest sens, abonaţii RODIPET sunt rugaţi să comunice de urgenţă, la telefon: 021.315.60.60, prin e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro sau prin fax: 021.315.69.80, adresa unde doresc să primească „Viaţa medicală“ şi numărul chitanţei cu care au încheiat abonament la RODIPET. De asemenea, vă rugăm să vă abonaţi sau să reînnoiţi abonamentele la oricare dintre oficiile Poştei Române. Sperăm ca în scurt timp ziarul să se găsească la vânzarea cu bucata la orice oficiu poştal din ţară.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.