Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

În atenţia cititorilor

În numărul din 31 iulie a.c., v-am prezentat în detaliu dificultăţile pe care le întâmpinăm la difuzarea cu „bucata" a ziarului, prin chioşcurile destinate acestui scop, difuzare cu rezultate ce nemulţumesc în prezent pe toată lumea. (...)

În numărul din 31 iulie a.c., v-am prezentat în detaliu dificultăţile pe care le întâmpinăm la difuzarea cu „bucata" a ziarului, prin chioşcurile destinate acestui scop, difuzare cu rezultate ce nemulţumesc în prezent pe toată lumea, pe dv. pentru ca nu puteţi cumpăra Viaţa medicală în ziua apariţiei sau nu o găsiţi deloc; pe noi, pentru că fară a fi scoase la vânzare, ni se trimit retururi în procent neverificabil şi pentru care plătim în plus transportul. În consecinţă, pentru a depăşi această situaţie, vă rugăm să vă abonaţi sau să vă reînnoiţi abonamentele la oricare dintre oficiile Poştei Române până la reglementarea modului de difuzare la chioşcuri. De asemenea, vă puteţi abona direct în redacţie, cu importante reduceri de preţ.
Pentru cititorii care se abonează în redacţie, discountul oferit în acest an va fi valabil şi în 2010. Informaţii la telefon: 021.315.60.60 sau prin e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 180 de lei
• Digital – 115 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC