Newsflash
Știri

IMPORTANT

de - iul. 24 2009
IMPORTANT

S-au modificat unele tematici pentru examenul de medic specialist şi medic primar. În acest număr, publicăm noile tematici pentru examenul de medic specialist şi cel de medic primar în specialitatea Expertiza medicală a capacităţii de muncă. De asemenea, publicăm şi noua tematică pentru examenul de medic specialist în spe­cialitatea Chirurgie orală şi maxilo-facială (care va intra în vigoare din ianuarie2010).

  S-au modificat unele tematici pentru examenul de medic specialist şi medic primar.
  În acest număr, publicăm noile tematici pentru examenul de medic specialist şi cel de medic primar în specialitatea Expertiza medicală a capacităţii de muncă.
  De asemenea, publicăm şi noua tematică pentru examenul de medic specialist în spe­cialitatea Chirurgie orală şi maxilo-facială (care va intra în vigoare din ianuarie2010).
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe