Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Îmbobociri cu amprentă vintage

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ miercuri, 1 mai 2013
   În acord cu anotimpul, două creatoare, Cristina Cernei (modă) şi Cristina Masnitz (bijuterii), au pus la cale expoziţia „Blossom“, găzduită de Elite Art Gallery. Ea vine în întâmpinarea femeilor care iubesc frumosul şi vor să se pună în valoare printr-o ţinută unică. Cele două creatoare împărtăşesc atenţia pentru detalii, dorinţa de a revitaliza elemente consacrate ale trecutului şi de a îmbina versatilitatea designului cu bunul gust.
   Cristina Cernei, designer român independent, este adepta croielilor îndrăzneţe dar feminine, care exprimă personalitatea celei care o poartă. Un factor-cheie al creaţiilor sale este multifuncţio­nalitatea. Sunt utilizate materiale precum tafta, tul, voal, mătase naturală, mohair, înnobilate cu pietre, detalii pictate manual, broderii delicate şi decoraţiuni originale.
   În concepţia Cristinei Masnitz, bijuteria contemporană trebuie să fie accesibilă şi să reflecte starea de spirit a purtătoarei. La realizarea accesoriilor a folosit cu preponderenţă bronzul în combinaţie cu perle, coral, cupru şi pietre semipreţioase, angelit, serafinit, agat, ametist, lapislazuli etc., dându-le o amprentă vintage.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.