Newsflash
Știri

Heliportul de pe Spitalul Județean de Urgență din Bistrița a fost inaugurat

de Florentina Ionescu - sept. 6 2021
Heliportul de pe Spitalul Județean de Urgență din Bistrița a fost inaugurat

Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă – DSU, a anunțat recent că a fost prezent la inaugurarea heliportului de pe Spitalul Județean de Urgență din municipiul Bistrița.

Vineri, 3 septembrie, dr. Raed Arafat a publicat pe pagina sa oficială un mesaj în care felicită conducerea spitalului din Bistrița și Consiliul Județean pentru implicare și pentru dezvoltarea infrastructurii sistemului medical de urgență. 

heliport bistrita spital
Captură foto din video de pe pagina www.facebook.com/DrRaedArafat

 

„Am participat, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean  Bistrita - Nasaud, la inaugurarea heliportului de pe Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Bistrita. O investitie foarte importanta a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care face din spitalul judetean al treilea din tara cu heliport tip terasa dupa cel de la Spitalul Universitar din Bucuresti si cel din Spitalul Cl. Jud. de Urgenta Oradea. Cu siguranta aceasta investitie va duce la salvarea mai multor vieti, mai ales ca heliportul este autorizat si pentru conditii de noapte”, a scris șeful DSU pe pagina sa oficială.

Totodata, dr. Raed Arafat a povestit că a avut ocazia să viziteze și noul UPU aflat în ultimele faze de extindere și modernizare, urmând a fi deschis până la sfârșitul acestui an.

„Felicitari conducerii spitalului si a Consiliului Judetean pentru implicare si pentru dezvoltarea infrastructurii sistemului medical de urgenta!”, a conchis Secretarul de Stat dr. Raed Arafat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe