Newsflash
Știri

Grupul MedLife a încheiat achiziția OncoCard Brașov

de L. Budin - mai 5 2022
Grupul MedLife a încheiat achiziția OncoCard Brașov

Grupul MedLife a încheiat achiziția OncoCard Brașov, ceea ce consolidează serviciile de oncologie și radioterapie din țară ale grupului.

Sistemul Medical MedLife a finalizat achiziția integrală a Spitalului OncoCard Brașov, ca urmare a aprobării date de Consiliul Concurenței, se arată într-un comunicat.

OncoCard Brasov

Este una dintre cele mai importante tranzacții ale primului semestru din acest an care vine să consolideze, alături de Neolife, zona de oncologie și radioterapie, în concordanță cu obiectivele strategice stabilite de MedLife și anunțate către acționari”, se subliniază în document.

Inaugurat în 2012, printr-o investiție de peste 24 milioane de euro, Spitalul OncoCard Brașov se bazează pe conceptul de medicină integrativă, care începe din faza de diagnosticare și acoperă toată gama de terapii active specifice. Spitalul furnizează tehnologie de ultimă generație și echipe multidisciplinare de specialiști.

Cu peste 240 de angajați și colaboratori, OncoCard Brașov a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 63,7 milioane de lei.

Mergem mai departe și mai repede ca niciodată în ambițiile noastre de a diagnostica un număr cît mai mare de cancere într-un stadiu cât mai timpuriu și de a salva căt mai multe vieți. În acest sens, după Neolife – a căror expertiză este foarte valoroasă în zona de oncologie și radioterapie -, am adus în grup un nou partener puternic – OncoCard Brașov. (...) Credem că aceste parteneriate vor redefini standardele de îngrijire pentru pacienții oncologici”, a declarat Dorin Preda, Executive Director, MedLife Group. 

Odată cu finalizarea acestei achiziții, Brașovul va deveni un hub regional de sănătate, care va integra 15 unități medicale, printre care 2 spitale de mari dimensiuni, 3 hyperclinici, 3 laboratoare și o serie de microclinici și centre de testare aflate în proximitate, se mai arată în comunicat. 

Ziua Mondială a Astmului: în România boala este subdiagnosticată

S-a redeschis secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Constanța

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe