Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Google lansează un Doodle dedicat vaccinării anti-COVID

Viața Medicală
L. Budin marţi, 22 iunie 2021, ora 16:44

Google lansează un Doodle dedicat vaccinării anti-COVID și pașilor necesari pentru prevenirea infectării cu coronavirus. Inclusiv utilizatorii români pot obține informații de ultimă oră despre imunizare.

Cei care dau click pe noul Doodle sunt retrimiși către pagini unde există informații oficiale privind imunizarea anti-COVID, către website-ul Organizației Mondiale a Sănătății și pot primi răspunsuri la întrebări frecvente legate de vaccinare.

doodle-vaccinare

Toate inițiativele guvernamentale din țara de origine, știrile relevante sau centrele-suport locale sunt afișate imediat.

Anul trecut, în august, un Doodle era dedicat purtării măștii de protecție și măsurilor de igienă pentru prevenirea infectării.

Doodle-urile sunt schimbările siglei Google, menite a marca evenimente speciale – zile de sărbătoare, aniversări, comemorări ale unor artiști sau oameni de știință celebri.

Etichete: google doodle vaccinare anticovid linkuri informatie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.