Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala "Viaţa medicală" 2012

Viața Medicală
Dr. M. M. marţi, 14 februarie 2012
   Vă informăm că la 25 mai a.c. va avea loc cea de-a patra Gală a săptămânalului nostru.
   Gala „Viaţa medicală“ 2012 – o tradiţie în constituire – va fi găzduită în sălile „Titulescu“, „Madgearu“ şi „Brâncuşi“, aferente Complexului Romexpo.
  O suită de excepţionale momente cultural-artistice şi omagiale vor jalona această întâlnire anuală cu invitaţii noştri, cititorii şi colaboratorii fideli ai ziarului. Vor fi acordate trofee şi diplome – pentru a marca excelenţa în profesie – unor personalităţi medicale din ţară şi de peste hotare, vor avea loc prezentări ale unor apariţii editoriale medicale sau literare scrise de medici, expoziţiile „Medici colecţionari“ (pictură şi medalistică), un atractiv spectacol muzical.
   Programul este în curs de definitivare. Periodic, până la momentul expedierii invitaţiilor oficiale, vă vom ţine la curent cu detalii. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC