Alăturat, afişul Expoziţiei de fotografie artistică a medicilor „5x5“, care se vernisează la 27 mai, în cadrul Galei „Viaţa medicală“ 2011. S-au împlinit cinci ani de când această preocupare de tradiţie a urmaşilor lui Hipocrat, încă de pe vremea filmului de celuloid şi a fotografiilor alb-negru, a fost „reanimată“, luând fiinţă Asociaţia Medicilor Artişti Fotografi (preşedinte: dl prof. dr. Mircea Cinteză), în palmaresul ARFOMED înscriindu- se deja o suită de expoziţii naţionale şi participări în afara ţării care s-au bucurat de succes. Lucrările de la actuala Gală, selectate de un juriu de specialişti în arta imaginii, vor fi expuse la ROMEXPO, în sala „Titulescu“, cu începere de la ora 17. Afişul este realizat de foarte talentata noastră colegă, dna dr. Georgia Baltog, membru ARFOMED. "> Gala „Viaţa medicală“ 2011 - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Gala „Viaţa medicală“ 2011

de Dr. M. M. - mai 6 2011
Gala „Viaţa medicală“ 2011

   Alăturat, afişul Expoziţiei de fotografie artistică a medicilor „5x5“, care se vernisează la 27 mai, în cadrul Galei „Viaţa medicală“ 2011. S-au împlinit cinci ani de când această preocupare de tradiţie a urmaşilor lui Hipocrat, încă de pe vremea filmului de celuloid şi a fotografiilor alb-negru, a fost „reanimată“, luând fiinţă Asociaţia Medicilor Artişti Fotografi (preşedinte: dl prof. dr. Mircea Cinteză), în palmaresul ARFOMED înscriindu- se deja o suită de expoziţii naţionale şi participări în afara ţării care s-au bucurat de succes. Lucrările de la actuala Gală, selectate de un juriu de specialişti în arta imaginii, vor fi expuse la ROMEXPO, în sala „Titulescu“, cu începere de la ora 17. Afişul este realizat de foarte talentata noastră colegă, dna dr. Georgia Baltog, membru ARFOMED.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe