Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala „Viaţa medicală“ 2011

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 6 mai 2011

   Alăturat, afişul Expoziţiei de fotografie artistică a medicilor „5x5“, care se vernisează la 27 mai, în cadrul Galei „Viaţa medicală“ 2011. S-au împlinit cinci ani de când această preocupare de tradiţie a urmaşilor lui Hipocrat, încă de pe vremea filmului de celuloid şi a fotografiilor alb-negru, a fost „reanimată“, luând fiinţă Asociaţia Medicilor Artişti Fotografi (preşedinte: dl prof. dr. Mircea Cinteză), în palmaresul ARFOMED înscriindu- se deja o suită de expoziţii naţionale şi participări în afara ţării care s-au bucurat de succes. Lucrările de la actuala Gală, selectate de un juriu de specialişti în arta imaginii, vor fi expuse la ROMEXPO, în sala „Titulescu“, cu începere de la ora 17. Afişul este realizat de foarte talentata noastră colegă, dna dr. Georgia Baltog, membru ARFOMED.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC