Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Gala „Viaţa medicală“ 2011

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 8 aprilie 2011

   Vineri, 27 mai 2011, în sălile „Titulescu“, „Madgearu“ şi „Brâncuşi“, aferente Complexului ROMEXPO, va avea loc – aşa după cum am anunţat deja – cea de a treia gală organizată de săptămânalul nostru. Între momentele cultural-artistice ale acestui eveniment, un loc aparte îl ocupă spectacolul Teatrului „Metropolis“ cu piesa „Peşte cu mazăre“, de dr. Ana-Maria Bamberger, conferenţiar la Catedra de Anatomie patologică a Universităţii din Hamburg. În afara operei ştiinţifice şi a lucrării dramatice menţionate, dsa este autoarea şi a altor piese de teatru, care s-au bucurat de succes de public şi aprecieri ale criticii de specialitate, în ţară dar şi peste hotare, precum: Noiembrie (debut, 2003), Belvedere, Portretul doamnei T (Premiul UNITER, 2007), Totπul e joc ş.a. La Gală, rolurile din „Peşte cu mazăre“, vor fi interpretate de dnele Olga Tudorache şi Tamara Creţulescu.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC