Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Fundația Inovații Sociale Regina Maria celebrează 10 ani de fapte bune

Viața Medicală celebrează 10 ani în care ușile centrelor Fundației Inovații Sociale Regina Maria s-au păstrat deschise datorită eforturilor comune ale tuturor oamenilor implicați, partenerilor și sponsorilor săi.

Anul acesta, în cadrul galei „De Zece Ani Deschidem Uși” care va avea loc pe 16 septembrie, alți oameni minunați s-au alăturat acestui frumos proiect.

poza galaSunt de menționat Medichub Media, partener de organizare și sponsor, Casa de Licitații Vikart, cu ajutorul căreia va fi posibilă organizarea la standarde internaționale a licitației „O lume cu ușile deschise”, 257REC, care va imortaliza cele mai importante și frumoase momente din cadrul evenimentului, Urban Florist Romania, care va asigura decorul din flori naturale, și Enayati Medical City, care va avea grijă ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță din punct de vedere al contextului pandemic.

Viața Medicală este partener media al evenimentului.

Te poți implica și tu! Vezi mai multe detalii aici.

Etichete: Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria Gala Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.