Newsflash
Știri

Forum de dezbateri

de - iun. 11 2015
Forum de dezbateri

BusinessMark organizează o a doua ediţie a „Health Forum“, la Bucureşti, în 11 şi 12 iunie. Manifestarea ştiinţifică, la care „Viaţa medicală“ este partener, îşi propune să ofere specialiştilor din sectorul de sănătate şi cel farmaceutic un for de discuţii privind problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate din România, dar şi perspectivele de dezvoltare. Printre temele de discuţie din zona farmaceutică se află: taxa clawback şi efectele ei asupra producătorilor locali de medicamente, a distribuitorilor şi retailerilor, slăbiciunile sistemului în ce priveşte autorizarea medicamentelor, tendinţele de fuzionare şi achiziţii în industria farmaceutică, investiţiile în cercetarea din România în domeniul farmaceutic, codul de transparenţă al cheltuielilor companiilor farmaceutice. Pe sectorul de sănătate, discuţiile se vor purta în jurul pieţei de servicii medicale, a legislaţiei privind mediul de afaceri din acest sector, noile pachete de servicii medicale de bază, informatizarea sistemului de sănătate, asigurările private de sănătate, problema dublei angajări a corpului medical din România (privat şi stat), concurenţa neloială. (D. D. M.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe