Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Fonduri pentru cercetarea medicală

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ vineri, 4 decembrie 2009

În perioada 18–20 noiembrie a.c., la iniţiativa dlui Marius Enăchescu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS), a avut loc vizita dnei dr. Ruxandra Drăghia-Akli, director al Direcţiei Sănătate în cadrul Direcţiei Generale Cercetare a Comisiei Europene. Pe agendă s-au aflat: o întâlnire cu presa, la sediul Academiei Europene HIV/SIDA şi de Boli Infecţioase din cadrul INBI „Prof. dr. Matei Balş“ din Capitală, la care au participat şi dnii Marius Enăchescu şi prof. dr. Adrian Streinu-Cercel; (...)

InfoDay „Noutăţi în Programul Cadru 7 – Sănătate“, organizat de ANCS, UMF „Carol Davila“ Bucureşti şi Direcţia Sănătate din cadrul CG Cercetare a CE, în Sala de Consiliu a Facultăţii de Medicină; întâlniri cu dna acad. Maya Simionescu, director general al Institutului de Biologie şi Patologie Celulară „Nicolae Simionescu“, dl Radu Iordăchel, director general al INCDMI „Cantacuzino“, dr. Mihai Hinescu, director general al INCD în Domeniul Patologiei şi Ştiinţelor Biomedicale „Victor Babeş“ din Capitală. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.