Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Focar de COVID-19 la Serviciul de Ambulanţă Prahova

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 16 septembrie 2020, ora 16:30

Un focar de coronavirus a fost depistat la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, unde şapte persoane, dintr-un efectiv de 20, au fost confirmate cu noul coronavirus.

Instituţia Prefectului Prahova a anunțat, miercuri, că la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova a fost depistat un focar de COVID-19.

focar covid ambulanta
Sursă imagine: Pixabay

 

Astfel, activitatea instituţiei a fost reorganizată cu angajaţi din rândul personalului operativ şi cu sprijinul unor angajaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

De asemenea, sursa citată a mai precizat că noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate şi în rândul elevilor Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza.

„În continuarea informării privind situația de la Colegiul Național Militar «Dimitrie Cantemir» Breaza, precizăm că numărul elevilor confirmați cu noul coronavirus a ajuns la 11 elevi (patru – clasa a IX-a, doi – clasa a X-a, patru – clasa a XI-a, unu – clasa a XII-a). Ultimii patru liceeni confirmați cu SARS-CoV-2 vor fi evaluați de un medic pediatru de la Spitalul Municipal Câmpina, iar în funcție de starea de sănătate vor fi izolați în spital sau în internatul Colegiului Militar, separat de ceilalți colegi”, a transmis Prefectura Prahova.

Etichete: SAJ Prahova focar de COVID-19 infectați cu SARS-CoV-2

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.