Newsflash
Știri

Focar de COVID-19 la Serviciul de Ambulanţă Prahova

de Dorina Novac - sept. 16 2020
Focar de COVID-19 la Serviciul de Ambulanţă Prahova

Un focar de coronavirus a fost depistat la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, unde şapte persoane, dintr-un efectiv de 20, au fost confirmate cu noul coronavirus.

Instituţia Prefectului Prahova a anunțat, miercuri, că la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova a fost depistat un focar de COVID-19.

focar covid ambulanta
Sursă imagine: Pixabay

 

Astfel, activitatea instituţiei a fost reorganizată cu angajaţi din rândul personalului operativ şi cu sprijinul unor angajaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

De asemenea, sursa citată a mai precizat că noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate şi în rândul elevilor Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza.

„În continuarea informării privind situația de la Colegiul Național Militar «Dimitrie Cantemir» Breaza, precizăm că numărul elevilor confirmați cu noul coronavirus a ajuns la 11 elevi (patru – clasa a IX-a, doi – clasa a X-a, patru – clasa a XI-a, unu – clasa a XII-a). Ultimii patru liceeni confirmați cu SARS-CoV-2 vor fi evaluați de un medic pediatru de la Spitalul Municipal Câmpina, iar în funcție de starea de sănătate vor fi izolați în spital sau în internatul Colegiului Militar, separat de ceilalți colegi”, a transmis Prefectura Prahova.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe