Newsflash
Știri

Finanţare pentru proiecte care vizează pacienţii oncologici

de Dorina Novac - feb. 12 2021
Finanţare pentru proiecte care vizează pacienţii oncologici

Sanofi oferă oportunităţi de finanţare pentru 40 de organizaţii nonprofit. Finanţarea este menită să sprijine proiectele axate pe îmbunătăţirea vieţii pacienţilor cu cancer și a familiilor acestora.

image-from-rawpixel-id-993229-jpegCu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului, compania farmaceutică Sanofi a anunţat că extinde programul global When Cancer Grows Old prin Contribu­tion Initiatives. Această oportunitate globală de finanţare este o continuare a programului din 2020, care a oferit sprijin pentru subvenţii în cinci ţări.

Programul se adresează organizaţiilor nonprofit locale, inclusiv grupurilor de susţinere a pacienţilor și asociaţiilor profesionale, care pot depune cereri în acest sens.

Aceste contribuţii vor sprijini activităţi și programe care vizează educarea pacienţilor, a partenerului/copiilor/îngrijitorilor, a organizaţiilor de pacienţi sau a profesioniștilor din domeniul sănătăţii.

CRITERII DE PARTICIPARE

Compania farmaceutică a precizat că, deși este recomandat ca cererile să se axeze pe proiecte de sprijinire a persoanelor în vârstă care suferă de cancer, se va acorda atenţie oricărui proiect care vizează îmbunătăţirea îngrijirii pe tot parcursul vieţii a pacienţilor cu cancer.

Organizaţiile care au identificat proiecte care se pot califica pentru Contribution Initiatives în cadrul programului When Cancer Grows Old își pot prezenta propunerea până la 30 aprilie 2021, prin intermediul unui portal online global, care poate fi accesat aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe