Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Festivitatea de absolvire de la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca va avea loc pe stadion

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 23 septembrie 2020, ora 11:42

Reprezentanții UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca anunță că festivitatea de absolvire a promoției 2020 va avea loc în prima zi a lunii octombrie, pe Cluj Arena.

Cu această ocazie, rectorul universității, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, a publicat un mesaj pe pagina de socializare a instituției, lansând în acest fel și o invitație la festivitatea de absolvire, eveniment care va avea loc pe Stadionul Cluj Arena. 

festivitate de absolvire umf cluj napoca 1 octombrie

„Stimați absolvenți, vă invităm la Festivitatea de absolvire a promoției 2020 a Universităţii de Medicină şi Farmacie “ Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, eveniment care va avea loc în data de 1 octombrie 2020, pe Stadionul Cluj Arena. Vom avea bucuria de a sărbători împreună succesul dumneavoastră, într-o zi festivă care marchează încheierea primei etape importante din formarea dumneavoastră”, a transmis prof. dr. Anca Dana Buzoianu. 

Anul acesta, mai spune rectorul UMF Cluj-Napoca, ceremonia va avea loc în condiţii de siguranţă epidemiologică. Din acest motiv, pentru a respecta numărul maxim de participanți admiși la o adunare, absolvenţii vor sărbători finalizarea studiilor astfel: 

  • de la ora 11:00 va avea loc festivitatea de absolvire pentru Facultăţile de Farmacie și Medicină Dentară, 
  • de la ora 14:00 va avea loc festivitatea de absolvire pentru Facultatea de Medicină. 

Prof. dr. Anca Buzoianu Foto facebook

„În cadrul festivităților vor fi premiați șefii de promoție, va avea loc predarea cheii către cei care vor duce mai departe tradiția acestei universități și se va depune jurământul lui Hippocrate. Situația epidemiologică actuală ne impune limitarea numărului de participanți, prin urmare vă rugăm să veniți la ceremonie neînsoțiți. Îi invităm pe părinții dumneavoastră, pe cadrele didactice și pe toți cei care v-au susținut, să împărtășească cu voi aceste momente emoționante și să urmărească festivitatea în direct, online, pe site-ul universității. Fiți mândri că sunteți absolvenții uneia dintre cele mai prestigioase universități din România și din Europa. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună”, a adăugat rectorul UMF „Iuliu Hațieganu”, prof. dr. Anca Dana Buzoianu. 

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: studenti UMF Cluj-Napoca UMF Cluj-Napoca Iuliu Haţieganu UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca UMF “Iuliu Hațieganu” UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca festivitate de absolvire absolventi absolv

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.