Newsflash
Știri

Farmacist Gheorghe Mateescu din cadrul ANMDMR a trecut în neființă

de Florentina Ionescu - aug. 26 2022
Farmacist Gheorghe Mateescu din cadrul ANMDMR a trecut în neființă

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România a făcut astăzi un anunț important, transmițând astfel condoleanțe familiei Farm. pr. Gheorghe Mateescu.

Mesajul In memoriam Farm. pr. Gheorghe Mateescu (care a lucrat 34 de ani în cadrul Agenției) a fost publicat pe site-ul anm.ro

lumanare deces anm

„Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România își exprimă profundul regret pentru trecerea în eternitate a domnului farmacist Gheorghe Mateescu, om de o deosebită și înaltă probitate morală și valoare profesională. Pe parcursul celor 34 de ani de activitate desfășurați în cadrul Agenției, domnul Gheorghe Mateescu a contribuit la dezvoltarea acestei instituții, fiind un îndrumător pentru cei tineri și un sprijin de nădejde pentru întreg colectivul. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanții ANMDMR. 

Gheorghe-Mateescu

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe