Newsflash
Știri

Fără etichete!

de Marian CÂMPEANU - sept. 21 2012
Fără etichete!

   Asociaţia „Salvaţi Copiii“ România va desfăşura, în parteneriat cu asociaţia suedeză omologă şi cu Fundaţia IKEA, un proiect în valoare de 1,8 milioane de euro pentru susţinerea celor mai vulnerabile categorii de copii în faţa stigmatizării şi a discriminării. Protecţia copiilor romi, a celor cu tulburări de sănătate mintală, cu suferinţe psihoemoţionale sau tulburări comportamentale va face obiectul acestui proiect, lansat la 6 sep­tembrie a. c., în prezenţa ES dl Anders Bengtien, ambasadorul Suediei, a dnei Elisabeth Dahlin, preşedinte executiv „Salvaţi Copiii“ Suedia, a dlui Cornel Oprişan, manager IKEA România, şi a dnei Gabriela Alexandrescu, preşedinta „Salvaţi Copiii“ România.
   În cadrul acestui program, 8.700 de minori şi părinţii acestora vor beneficia, în următorii trei ani, de servicii educaţionale şi de sănătate, desfăşurate în grădiniţe estivale pentru romi şi în centre de consiliere. Un ghid de bune practici pentru educaţia timpurie a copiilor romi urmează a fi distribuit în întreaga ţară, iar peste zece milioane de persoane vor fi informate în legătură cu consecinţele negative ale discriminării asupra copiilor vulnerabili şi cu modurile prin care discriminarea poate fi combătută. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe