Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

FABC pune la dispoziția pacienților un call center

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 11 decembrie 2020, ora 10:42

Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer pune la dispoziţia pacienţilor un call center unde pot afla informaţii despre boală şi pot sesiza lipsa medicamentelor din piaţă.

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer ( FABC) marchează și în acest an Ziua  Supraviețuitorului de Cancer prin lansarea unor inițiative menite să contribuie la creșterea supraviețuirii și a îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu cancer.

pacienti cu cancer
Sursa imagine: Pixabay

În acest sens, FABC pune la dispoziția pacienților un call center0212530591 – unde pot afla informații despre boală, primesc informații medicale generale, beneficiază de consiliere psihologică gratuită, planuri personalizate gratuite de nutriție și unde pot sesiza lipsa medicamentelor din piață.

„Prin activitatea noastră zilnică, venim în sprijinul acestor pacienți și îi ajutăm să gestioneze mai bine boala, să revină cât mai curând la aspectele importante ale vieții de dinaintea diagnosticului și să găsească noi modalități de a duce în continuare o viață normală”, spune Cezar Irimia, președinte FABC.

De asemenea, potrivit reprezentanților Federației, anul acesta, 150 de pacienți oncologici care s-au inscris la acest eveniment (Ziua Supravietuitorului de Cancer), vor primi acasă din partea FABC, un pachet informațional personalizat pe tipul lor de cancer.

Mai multe informații despre acest proiect pot fi găsite aici.

Etichete: FABC pacienti cu cancer call center

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.