Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Expoziţie de reclame medicale interbelice la Cluj

   În perioada 15–25 februarie a.c., cazinoul din parcul central al oraşului va găzdui o interesantă şi inedită expoziţie de reclame româneşti la medicamente şi produse tehnico-medicale utilizate în perioada anilor ’40. Reclamele au fost culese din reviste medicale ale vremii (Ardealul medical, România medicală, Revue des sciences oto-rhino-laryngologiques, Bulletins de la Société d’Ophtalmologie de Iaşi etc.) şi organizate pe planşe după criteriile ATC de studenţii Ionuţ Jeican, Roxana Furda (Facultatea de Medicină) şi Ovidiu Botiş (Facultatea de Istorie şi Filosofie).
   Vernisajul este programat pentru 18 februarie, începând cu ora 18, şi va include o prezentare susţinută de Ionuţ Jeican, despre rolurile medicamentului, dar şi un spectacol liric, cu recital de poezie şi pasaje solistice, susţinut de studenţii organizatori împreună cu Emil Rădulescu-Chioreanu, solist la Opera Naţională Română din Cluj, şi cu pianistul Bogdan Dumbrăvan. (I. L. Ş.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.