Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Exclusiv pentru medici: prof. dr. Rafila în dialog cu dr. Sandra Alexiu

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală joi, 9 aprilie 2020, ora 13:53

Vineri, 10 aprilie, de la ora 18:00, are loc cel de-al doilea interviu între doi profesioniști medici, transmis în exclusivitate pe platforma MedicHub. Abonații platformei pot urmări transmisia după logare, iar cei care nu au cont pe platformă, își pot face unul gratuit.

Vineri, 10 aprilie, la ora 18:00 continuă seria de interviuri adresate în exclusivitate comunității medicale din România. Pe platforma MedicHub vor fi prezenți prof. dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, și dr. Sandra Alexiu, preşedinta Asociației Medicilor de Familie București.

imagine-stireCei doi medici vor discuta despre subiecte arzătoare ale momentului, precum structura noului coronavirus, virulența și contagiozitatea acestuia, despre vaccinul aflat în lucru la Timișoara, protocoale și opțiunile de tratament actuale.

Mesajul este adresat comunității medicale, prin urmare, pentru a putea urmări interviul, este necesară autentificarea în platformă.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC