Newsflash
Știri

EXCLUSIV PENTRU MEDICI. Prof. dr. Gabriela Radulian în dialog cu dr. Daciana Toma, pe platforma MedicHub

de Redacția Viața Medicală - apr. 15 2020
EXCLUSIV PENTRU MEDICI. Prof. dr. Gabriela Radulian în dialog cu dr. Daciana Toma, pe platforma MedicHub

Joi, 16 aprilie, de la ora 19:00, va avea loc o nouă teleconferință adresată exclusiv profesioniștilor din domeniul medical, transmisă pe medichub.ro. Invitatele celei de-a treia ediții sunt prof. dr. Gabriela Radulian și dr. Daciana Toma.

Cea de-a treia întâlnire între doi profesionști din domeniul medical, găzduită pe platforma MedicHub, le are ca invitate pe prof. dr. Gabriela Radulian, președintela Societatății de Neuropatie Diabetică, și pe dr. Daciana Toma, secretar al Societății Naționale de Medicina Familiei.

telefonferinta mh3Cei doi medici vor discuta despre îngrijirea pacienților cu diabet zaharat în această perioadă și despre problemele care pot fi rezolvate chiar în cabinetul medicilor de familie.

Puteți viziona gratuit la teleconferința, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în platforma MedicHub sau să vă logați, dacă sunteți deja abonați.

Transmisiunea are lor joi, 16 aprilie, de la ora 19:00.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe