Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Eveniment ştiinţific

Viața Medicală
Dr. Al. T. vineri, 12 martie 2010

   Ziua Mondială a Rinichiului este marcată la 11 martie, începând din anul 2006, din iniţiativa comună a Societăţii Internaţionale de Nefrologie şi a Federaţiei Internaţionale a Fundaţiilor Rinichiului. Evenimentul are o semnificaţie deosebită pentru pacienţii cu boli de rinichi din întreaga lume şi îşi propune să aducă aceste afecţiuni în atenţia publicului larg, a medicilor şi autorităţilor. În acest an, tema propusă pentru Ziua Mondială a Rinichiului este: „Protejează-ţi rinichii, controlează diabetul“. Joi, 11 martie a.c., la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila“ a avut loc un Simpozion care a reunit specialişti de vârf din domeniu, precum şi pacienţi din viaţa politică şi culturală. Vom reveni cu amănunte în numărul viitor.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.