Newsflash
Știri

Eveniment de dezvoltare personală pentru studenții la Farmacie

de Theodora Şutiu - nov. 20 2019
Eveniment de dezvoltare personală pentru studenții la Farmacie

Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România, alături de Asociația Studenților Farmaciști din Oradea organizează, în perioada 21-24 noiembrie, un eveniment național de dezvoltare personală și profesională a studenților din facultățile de Farmacie din țară pentru cei aproape 150 de studenți participanți din cele 8 centre universitare membre FASFR.

oncret, acest eveniment își propune să reunească tinerii farmaciști care își doresc să devină mai buni în ceea ce fac și să în determine să fie mai implicați în comunitatea din care fac parte. Pe parcursul celor patru zile, participanții vor lua parte la două paneluri de discuții cu profesioniști din domeniul sănătății cu temele What it takes to be a good pharmacist? și Healthcare Innovation unde vor afla de ce nevoie pentru a fi un bun profesionist în societatea actuală și ce oferă domeniul de inovare în sănătate.

 

În cadrul evenimentului vor avea loc 17 workshopuri în paralel care vizează dezvoltarea personală a studenților și însușirea unor soft skills care nu se învață în facultate, dar care vor fi de un real ajutor și în viața profesională. În același timp se va desfășura și Adunarea Generală a Federației în cadrul căreia se discută cele mai importante situații și se iau decizii privind viitoarele acțiuni. 

 

Pe 23 noiembrie, în cadrul aceluiași eveniment, se va desfășura campania de sănătate publică Anxiety & depression - Time to talk. Organizatorii își propun să informeze publicul despre măsurile individuale, dar și pentru cei din jur, pe care fiecare persoană le poate lua pentru a preveni instalarea unei tulburări psihice și conștientizarea stadiului alarmant spre care acestea pot decurge.

 

Alături de studenții, la eveniment ei vor fi îndrumați de Mihai Voinea, fondator BioMap, Dan Zaharescu, director executiv ARPIM, Sándor Szabó, farmacist clinician, Teodora Frățilă, ambasador HEART, Laura Vicaș, prof. univ. habil la Universitatea din Oradea și Ioana Felecan, Șef de lucrări dr., Secretar în Biroul de Consiliu al Colegiului Farmaciștilor, filiala Cluj.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe