Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Electrocardiografe de ultimă generaţie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galați

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 11 decembrie 2020, ora 17:00

Mai multe secţii ale Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi au fost dotate cu echipamente medicale de ultimă generaţie.

Potrivit unui comunicat de presă, au fost achiziționate şase electrocardiografe de ultimă generaţie care au intrat în dotarea secţiilor de oncologie, diabet, chirurgie vasculară, neurochirurgie, endocrinologie şi medicală I, scrie Agerpres.

electrocardiografe
Sursă imagine: Pixabay

Aparatele medicale sunt complet echipate şi au costat 247.044 lei, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi.

„Anul acesta au fost realizate cele mai mari investiţii în aparatură medicală. (...) O parte din echipamente au ajuns, altele urmează să fie aduse de către furnizori sau sunt în diverse etape de achiziţie publică. Spre exemplu, în cel mai scurt timp trebuie să ajungă un echipament performant pentru monitorizarea pacienţilor cu probleme cardiace”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Echipamentele medicale sunt dotate cu softuri care analizează datele obţinute şi ajută medicul în stabilirea diagnosticului.

De asemenea, investigaţiile medicale se pot realiza şi la patul pacientului, iar datele obţinute pot fi stocate electronic.

Etichete: electrocardiografe aparate medicale probleme cardiace Oncologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.