Newsflash
Știri

Echipă de vârf

de Dr. Mihail CĂLIN - feb. 1 2012
Echipă de vârf
   Recent, la Bucureşti, a avut loc inaugurarea Clinicii ExMedica, care îşi propune să ofere servicii medicale la cel mai înalt nivel în cardiologie, chirurgie cardiovasculară, urologie, neurologie, medicină internă, psihologie şi medicina muncii. În echipa medicală a clinicii se regăsesc personalităţi precum dnii acad. Ioanel Sinescu, directorul Centrului de Uronefrologie şi Transplant Renal din Institutul Clinic „Fundeni“,prof. dr. Radu Mircea Gorgan, şeful clinicii Neurochirurgie IV a Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“, şidr. Şerban Brădişteanu, şeful secţiei Chirurgie cardiacă şi vase mari a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti sau dna prof. dr. Crina Sinescu, şefa clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“. Rezultat al unei investiţii private de peste jumătate de milion de euro, clinica beneficiază de aparatură medicală performantă: un ecocardiograf inteligent ce permite investigarea cardiologică completă în format 2D şi 3D şi un electromiograf pentru explorări neurofiziologice. Unitatea oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare şi neurochirurgicale, ce includ consultaţii de specialitate şi investigaţii paraclinice complete. În plus, cazurile complexe, ce necesită investigaţii suplimentare urgente în afara clinicii, beneficiază de acestea în aceeaşi zi, prin parteneriate încheiate cu alte clinici private.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe