Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Echipă de vârf

Viața Medicală
Dr. Mihail CĂLIN miercuri, 1 februarie 2012
   Recent, la Bucureşti, a avut loc inaugurarea Clinicii ExMedica, care îşi propune să ofere servicii medicale la cel mai înalt nivel în cardiologie, chirurgie cardiovasculară, urologie, neurologie, medicină internă, psihologie şi medicina muncii. În echipa medicală a clinicii se regăsesc personalităţi precum dnii acad. Ioanel Sinescu, directorul Centrului de Uronefrologie şi Transplant Renal din Institutul Clinic „Fundeni“,prof. dr. Radu Mircea Gorgan, şeful clinicii Neurochirurgie IV a Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“, şidr. Şerban Brădişteanu, şeful secţiei Chirurgie cardiacă şi vase mari a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti sau dna prof. dr. Crina Sinescu, şefa clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“. Rezultat al unei investiţii private de peste jumătate de milion de euro, clinica beneficiază de aparatură medicală performantă: un ecocardiograf inteligent ce permite investigarea cardiologică completă în format 2D şi 3D şi un electromiograf pentru explorări neurofiziologice. Unitatea oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare şi neurochirurgicale, ce includ consultaţii de specialitate şi investigaţii paraclinice complete. În plus, cazurile complexe, ce necesită investigaţii suplimentare urgente în afara clinicii, beneficiază de acestea în aceeaşi zi, prin parteneriate încheiate cu alte clinici private.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.