Newsflash
Știri

Duminică, primul examen de rezidenţiat descentralizat

de - nov. 24 2011
Duminică, primul examen de rezidenţiat descentralizat
   La 20 noiembrie a.c., în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Tg. Mureş şi Craiova, 5.030 de tineri medici se vor lupta pentru cele 3.810 locuri şi posturi scoase la concursul de rezidenţiat. Cei mai mulţi candidaţi vor susţine examenul la Bucureşti (1.775), Cluj-Napoca (820) şi Iaşi (774).
   Noutatea acestui an o constituie desfăşurarea descentralizată a examenului. Astfel, pe baza unei tematici comune şi a unei metodologii unice, fiecare universitate de medicină şi farmacie a pregătit subiecte proprii. De altfel, fiecare loc sau post scos la concurs este arondat unuia din cele şase centre de examen. Candidaţii care au optat pentru examenul pe locuri vor fi clasificaţi în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute, putând opta pentru locurile disponibile, în domeniul pentru care au concurat. Pentru posturile scoase la concurs, clasificările se vor face pentru fiecare post în parte.
   Redacţia săptămânalului „Viaţa medicală“ urează succes tuturor candidaţilor.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe