Newsflash
Știri

DSPMB are echipe mobile care pot vaccina anti-COVID în școli

de L. Budin - aug. 5 2021
DSPMB are echipe mobile care pot vaccina anti-COVID în școli

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, Oana Nicolescu, a declarat că susţine realizarea echipelor mobile de vaccinare anti-COVID-19 care să ajungă în şcoli.

În momentul de faţă, DSPMB are capacitatea de realiza echipe mobile care să ajungă în școli, acolo unde este nevoie, a spus Oana Nicolescu, citată de Agerpres.

vaccinare-copil1

Echipele mobile le-am avut şi până acum. Ele se deplasează acasă acolo unde persoanele sunt imobilizate la pat şi aşa gândim şi pe acest palier, mizând pe ideea că în fiecare liceu, şcoală, grădiniţă există un cabinete medical, noi putem să venim cu această echipă mobilă să vaccinăm acolo unde sunt solicitări. (...) Ne vom mula în funcţie de nevoile fiecărei şcoli în parte. Avem inclusiv şi caravana mobilă şi putem să vaccinăm cu caravana mobilă”, a spus Nicolescu, cu prilejul unui eveniment de informare privind importanţa vaccinării anti-COVID-19.

Reprezentantul DSPMB susţine în continuare şi testarea gratuită în şcoli, cu teste antigenice.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe