Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

DSP Sibiu va avea conducere militară

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 12:23

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu va avea, în premieră, o conducere militară. Noul director general este medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu.

Potrivit Agerpres, colonelului Daniel Chelcea a menționat că şi funcţia de director adjunct de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu va fi ocupată tot de un militar.

conducere militara
Sursă imagine: Pixabay

„În primul rând o să fie o perioadă în care o să analizez resursele şi problemele şi greutăţile de acolo. Sper ca perioada asta să fie extrem de scurtă, cât de scurtă, în funcţie de ce găsesc. O să merg pe teren, o să văd spitalele, o să văd pe cine ne putem baza, ce putem să facem acolo. Ca şi măsuri, când o să am o imagine clară, atunci o să discutăm despre ea”, a precizat noul director DSP Sibiu, medicul colonel Daniel Chelcea.

Sursa citată precizează că medicul Gabriel Budescu a demisionat vineri din funcţia de director general al DSP Sibiu, iar director adjunct a fost medicul Adela Morar.

Etichete: DSP Sibiu medic militar spitale Sibiu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.