Newsflash
Știri

DSP Bucureşti caută voluntari pentru echipele mobile de vaccinare

de Dorina Novac - ian. 7 2021
DSP Bucureşti caută voluntari pentru echipele mobile de vaccinare

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului București a anunţat că se pot înscrie voluntari din rândul personalului medical în echipele mobile de vaccinare împotriva COVID-19.

Sursa citată a precizat că personalul medical interesat trebuie să deţină aviz de liberă practică valabil, eliberat de către Colegiul Medicilor, respectiv certificat valabil eliberat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali (OAMGMAMR). 

Contactată telefonic, DSP București nu a răspuns apelurilor, pentru a oferi mai multe de detalii despre procedura de înscriere a voluntarilor.

voluntari vaccin
Sursă imagine: unsplash.com

„Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București în vederea desfășurări activitățiilor de vaccinare împotriva SARS-COV-2 își arată disponibilitatea în înscrierea voluntarilor în cadrul echipelor mobile de vaccinare”, se arată într-un comunicat de presă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe