Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Drum lin!

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală joi, 29 aprilie 2021, ora 21:25

A încetat din viață dr. Gabriela Icusca Eminovici, șefa secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean Sibiu, internată la ATI cu COVID-19.

Dr. Gabriela Eminovici avea 55 de ani. Pe 23 aprilie scria pe pagina sa de Facebook:

„Internată la Clinica Boli Infecțioase Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu de marți, 20 aprilie 2021. Profesionalism, corectitudine, empatie, ordine, discreție – doar ochișorii li se văd din echipamente acestor îngeri păzitori. Toți, de la doamna dr. Bărluțiu până la doamnele asistente și infirmiere, domnii brancardieri, zici ca plutesc în jurul tău cu seninătate și blândețe, nu că ar desfășura vreun act medical agresiv și chinuitor. După un an de pandemie toata lumea e calmă, nu lasă nimeni garda jos, nu lasă nimeni să se vadă oboseala sau nerăbdarea. Clinica și Spitalul au reușit, au învins haosul creat de COVID! Cinste lor, tuturor!”

Condoleanțe familiei.

gabriela-eminovici-lbqj
Sursă foto: turnulsfatului.ro

 

 

Etichete: Gabriela Eminovici

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.