Newsflash
Știri

Dr. Wargha Enayati va vorbi la TEDxCluj

de Florentina Ionescu - mar. 23 2023
Dr. Wargha Enayati va vorbi la TEDxCluj

Pe 10 iunie 2023 îl vom vedea pe antreprenorul și doctorul Wargha Enayati pe scena TEDxCluj.

„Ne era tuturor dor de astfel de evenimente, eu abia aștept să merg la Cluj, orașul pe care îl consider cel mai «acasă» dintre toate cele din România. Orașul facultății mele! Vă aștept să vă înscrieți!”, a transmis astăzi dr. Wargha Enayati pe pagina sa oficială de Facebook. 

wargha enayati la tedx cluj

Dr. Wargha Enayati este medic cardiolog, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City (primul oraș medical din țara noastră), precum și inițiatorul celor mai multe premiere din sistemul medical românesc, de la abonamentele medicale până la primul oraș medical.

De mai bine de 2 ani este membru fondator al Cleverage, fondul de investiții care susține startupurile medicale. Experiența sa în businessul medical este relevantă și inspirațională, de-a lungul anilor derulând o serie de mentorate pe zona antreprenorială.

În portofoliul său sunt și două companii de comunicare medicală, prima aplicație de programări la doctor, sau primul portal de resurse umane pentru lumea medicală, se arată pe pagina oficială de Facebook a TEDxCluj. 

Tema ediției este „HUMAN” 

TEDxCluj 2023 va avea loc în data de 10 iunie 2023. Tema evenimentului este HUMAN.

„Gândim, simțim și acționăm omenește. Ajutăm pentru că așa e omenesc, suntem curioși pentru că așa e omenesc, uneori greșim sau suntem egoiști tot din același motiv: pentru că este omenesc. Prin natura noastră umană avem un impact asupra lumii din jurul nostru, iar dacă este pozitiv sau nu, depinde doar de noi. Așadar, ce amprentă lăsăm noi, oamenii, asupra lumii din jur, doar pentru că suntem oameni?”, au scris inițiatorii evenimentului de la Cluj, pe LinkedIn.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe