Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Vlad Berbecar, raport la final de mandat la ANMCS

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 13 octombrie 2021, ora 13:35

Medicul Vlad Berbecar a predat mandatul pe care l-a exercitat în funcția de președinte al ANMCS.

Acesta a subliniat că a realizat un raport al activității sale pe care l-a înaintat Secretariatului General al Guvernului.

vlad berbecar

„Am finalizat săptămâna trecută și am predat scurtul mandat pe care l-am exercitat în funcția de Președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate. Deși timpul a fost scurt (4 luni și jumătate) pentru a putea iniția si concretiza proiecte majore, cu impact asupra sistemului de sănătate românesc, am realizat un raport al activității mele pe care l-am înaintat Secretariatului General al Guvernului”, a scris medicul Vlad Berbecar (foto) pe pagina sa oficială, de pe o rețea socială. 

raport de activitate vlad berbecar anmcs facebook1

Totodată, dr. Vlad Berbecar a ținut să le mulțumească celor din echipa Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate: 

„Le mulțumesc colegilor și echipei ANMCS alături de care am lucrat în ultimele luni și care reprezintă un model de profesionalism cum rar întâlnești în instituțiile publice. Mulțumesc consilierilor mei care mi-au fost alături și m-au sfătuit în luarea celor mai bune decizii”. 

raport de activitate vlad berbecar anmcs facebook2 

raport de activitate vlad berbecar anmcs facebook3

Etichete: vlad berbecar presedinte ANMCS ANMCS raport de activitate autoritatea nationala de management al calitatii in sanatate calitate in sanatate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.