Newsflash
Știri

Dr. Vasile Cepoi, noul director executiv al DSP Iași

de Dorina Novac - sept. 16 2020
Dr. Vasile Cepoi, noul director executiv al DSP Iași

Dr. Vasile Cepoi este noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică din Iași. Acestuia i-a expirat mandatul la șefia Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Potrivit bzi.ro, acesta a ocupat până în prezent funcția de președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS).

Vasile cepoi
Sursă imagine: bzi.ro

 

Dr. Vasile Cepoi a dat concurs pentru postul de director executiv al DSP Iași în urmă cu mai mulți ani, și s-a suspendat din funcție cât timp s-a aflat la conducerea ANMCS.

„Vasile Cepoi a fost numit şef al DSP în 2009, iar la începutul lui 2012 a fost desemnat secretar de stat în MS. În luna mai a aceluiaşi an medicul a fost numit chiar la conducerea MS de unde şi-a dat demisia câteva luni mai târziu. Ulterior, Vasile Cepoi a acceptat poziţia de consilier de stat la Cancelaria primului-ministru Victor Ponta, din acestă funcţie fiind eliberat în iulie 2014 când a fost numit la conducerea CNAS”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe