Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Vasile Cepoi, noul director executiv al DSP Iași

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 16 septembrie 2020, ora 11:03

Dr. Vasile Cepoi este noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică din Iași. Acestuia i-a expirat mandatul la șefia Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Potrivit bzi.ro, acesta a ocupat până în prezent funcția de președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate ( ANMCS).

Vasile cepoi
Sursă imagine: bzi.ro

 

Dr. Vasile Cepoi a dat concurs pentru postul de director executiv al DSP Iași în urmă cu mai mulți ani, și s-a suspendat din funcție cât timp s-a aflat la conducerea ANMCS.

„Vasile Cepoi a fost numit şef al DSP în 2009, iar la începutul lui 2012 a fost desemnat secretar de stat în MS. În luna mai a aceluiaşi an medicul a fost numit chiar la conducerea MS de unde şi-a dat demisia câteva luni mai târziu. Ulterior, Vasile Cepoi a acceptat poziţia de consilier de stat la Cancelaria primului-ministru Victor Ponta, din acestă funcţie fiind eliberat în iulie 2014 când a fost numit la conducerea CNAS”, transmite sursa citată.

Etichete: DSP Iasi ministerul sanatatii ANMCS

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC