Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Valeriu Gheorghiță, prezent la o reuniune OMS pe tema vaccinării COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 15 decembrie 2020, ora 16:24

Ieri a avut loc o întâlnire la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății cu reprezentații țărilor membre, pe tema vaccinării împotriva COVID-19.

Reuniunea a avut loc în mediul online, din cauza contextului epidemiologic actual. În cadrul ei au participat reprezentații țărilor membre în Organizația Mondială a Sănătății ( OMS), discuțiile fiind pe tema campaniilor naționale de vaccinare împotriva COVID-19.

valeriu gheorghita

Din partea României a participat colonel dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu o prezentare privind stadiul implementării activităților incluse în strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România, se arată într-o informare de presă.

Au fost incluse în prezentare informații cu privire la organizarea medicală și logistică a campaniei, precum și informații despre activitățile de comunicare și informare desfășurate până în acest moment de CNCAV.

V-ar putea interesa și: Cine este Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID

Reamintim că acesta este un organism interministerial, fără personalitate juridică, aflat în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și sub coordonarea prim-ministrului.

Etichete: Valeriu Gheorghiță campanie de vaccinare strategie de vaccinare vaccinare covid vaccinare anti covid-19 covid-19 vaccinare campanie vaccinare OMS

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.