Newsflash
Știri

Dr. Valeriu Gheorghiță a primit medalia „Carol Davila”

de Florentina Ionescu - oct. 17 2022
Dr. Valeriu Gheorghiță a primit medalia „Carol Davila”

Fostul președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a primit săptămâna trecută diploma și medalia „Carol Davila” în cadrul unui eveniment.

Șef de Lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, medic la Spitalul Militar Central București și la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, fostul președinte al CNCAV a primit această distincție în data de 10 octombrie a.c., în cadrul unui eveniment deosebit de important pentru el.  

valeriu gheorghita medalie si diploma1

„Am avut astăzi deosebita plăcere și onoare să primesc Diploma și Medalia «Carol Davila» în cadrul evenimentului de lansare a cărții «Pandemia de COVID-19 în România. Modalitățile de răspuns și rolul rezilienței psihologice în situații de criză - studiu de caz», publicată la Editura Universitară «Carol Davila». Evenimentul a avut loc la Sala de Consiliu a Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila»”, a scris dr. Valeriu Gheorghiță pe pagina sa oficială.

Pe scurt, spune el, această carte descrie experiența acumulată și readuce în prim plan momentele trăite în perioada pandemiei de fiecare dintre noi și de societate, în ansamblul ei. 

valeriu gheorghita medalie si diploma2

„După toată această perioadă de conviețuire cu noul coronavirus, fiecare dintre noi învață să se adapteze și să trăiască într-o lume în care această boală va rămâne prezentă. Perioada de pandemie a fost și rămâne în continuare o perioadă de alegeri dificile, atât la nivel de individ, cât și la nivel de comunitate. Deciziile politice luate și strategiile construite la acest moment vor modela soarta a milioane de oameni și vor defini viitorul națiunilor”, a mărturisit dr. Valeriu Gheorghiță. 

valeriu gheorghita medalie si diploma3

El a dorit să le mulțumească celor dragi care i-au fost alături într-o perioadă atât de dificilă, „dar și tuturor celor care au rămas solidari efortului național de luptă împotriva pandemiei de COVID-19. De asemenea, le mulțumesc tuturor colegilor din Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 pentru onoarea de a fi colaborat împreună în beneficiul sănătății publice! Mulțumesc coautoarei acestei cărți, Psiholog Liana Guiță Alexandru!”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe