Newsflash
Știri

Dr. Raed Arafat s-a întâlnit cu omologul său din Republica Moldova

de Florentina Ionescu - aug. 3 2021
Dr. Raed Arafat s-a întâlnit cu omologul său din Republica Moldova

Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne - MAI, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, s-a întâlnit miercuri, 4 august, cu omologul său din Republica Moldova, Harabagiu Mihail Sofronie.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a publicat astăzi, pe o rețea de socializare, mai multe fotografii făcute în cadrul întâlnirii dintre dr. Raed Arafat și Harabagiu Mihail Sofronie. 

intalnire raed arafat2
Sursa foto: www.facebook.com/departamenturgente

„Astăzi, 3 august 2021, am avut deosebita plăcere de a primi vizita șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI din Republica Moldova, domnul Harabagiu Mihail Sofronie, la sediul DSU. Discuțiile au vizat pe deoparte subiecte precum gestionarea pandemiei de COVID-19 la nivelul celor două țări, acțiunile întreprinse în vederea limitării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 printre comunități și implicit măsurile luate de autoritățile ambelor state de gestionare a efectelor generate de noul virus”, au scris reprezentanții DSU alături de imaginile cu cei doi specialiști.

Totodată, potrivit sursei citate, discuțiile purtate în prezența inspectorului general al IGSU, general maior Dan Paul Iamandi, au avut ca obiectiv central continuarea relațiilor bilaterale în domeniul situațiilor de urgență între cele două state precum și intensificarea conlucrării în domeniul protecției civile și al situațiilor de urgență. 

intalnire raed arafat3
Domnul Harabagiu Mihail Sofronie

„România a fost și este mereu alături de cetățenii Republicii Moldova, în spiritul relației speciale bazată pe comunitatea de limbă, istorie și cultură, și fundamentată pe cooperarea în cadrul Parteneriatului strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

Întâlnirea a avut loc la sediul DSU, respectând legislația aflată în vigoare, persoanele participante fiind vaccinate complet împotriva COVID-19, au mai precizat reprezentanții DSU. 

intalnire raed arafat4
 Inspectorul general al IGSU, general maior Dan Paul Iamandi (în dreapta)

 

intalnire raed arafat1

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe