Newsflash
Știri

Dr. Raed Arafat, prezent la o reuniune despre managementul crizelor

de Florentina Ionescu - sept. 15 2021
Dr. Raed Arafat, prezent la o reuniune despre managementul crizelor

Secretarul de Stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a participat la o reuniune a directorilor generali ai Centrelor Europene de management al crizelor.

Reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) au oferit detalii despre această reuniune. Astfel, la 14 septembrie 2021, secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, a participat la Bruxelles, la Reuniunea directorilor generali ai Centrelor Europene de management al crizelor. 

raed arafat semneaza protocol

Cu acest prilej, a fost semnat Protocolul de cooperare privind constituirea Reţelei directorilor generali ai Centrelor Europene de management al crizelor.

„Prin semnarea Protocolului de cooperare se înfiinţează Reţeaua menţionată anterior, care va constitui un forum de discuţii şi schimb de opinii privind situaţiile de criză cu care se confruntă statele europene şi de fundamentare a unor propuneri de acţiune, ce vor fi discutate şi agreate de înalţii decidenţi din aceste ţări”, se arată pe pagina oficială a DSU.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe