Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Raed Arafat, învestit ministru al sănătăţii

Viața Medicală
Dr. Mihail CĂLIN miercuri, 14 noiembrie 2012

   La 7 noiembrie a.c, preşedintele României a semnat Decretul pentru numirea dlui dr. Raed Arafat în funcţia de ministru al sănătăţii. Cu întrerupere de o săptămână, la începutul acestui an, dr. Arafat ocupase din august 2007 funcţia de subsecretar de stat în MS, având în subordonare Centrul operativ pentru situaţii de urgenţă, Compartimentul medicină de urgenţă, Compartimentul colaborare cu NATO şi Compartimentul protecţie infrastructuri critice. Odată cu demisia dlui dr. Vasile Cepoi, la 1 octombrie a.c, dlui dr. Raed Arafat îi fuseseră delegate de către primul-ministru, deţinătorul portofoliului, atribuţiile ce revin ministrului sănătăţii. (Dr. M. C.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.